För medlemmar

 

För att underlätta för er medlemmar att kunna hitta varandra och kunna få kontakt. Men även för att kunna utbyta erfarenheter, tipsa, sprida information eller bara boka en lokalträff finns det två grupper på facebook för detta.

 

 

För medlemsföräldrar

Denna grupp heter ”Williams Syndromförening i Sverige”. Du hittar den genom länken eller att söka på gruppnamnet direkt på Facebook. Detta är en sluten facebookgrupp med syfte är att ge föräldrar en mötesplats för att lättare kunna utbyta information och tips.

 

För unga och vuxna med Williams syndrom

Denna gruppen heter Ungdomar i Williams syndromföreningen och är bara till för de som har williams syndrom och är medlemmar i föreningen. Du hittar den genom länken eller att söka på gruppnamnet direkt på Facebook.

 

Vem ser vad som skrivs

Facebook-grupperna är slutna och det betyder att alla kan se vem som är med i gruppen, men bara medlemmar kan läsa inläggen. En administratör godkänner alla medlemsförfrågningar för att säkerställa att förfrågan kommer ifrån en medlem eller medlemsförälder. På Facebook kan du välja att lägga upp något på anslagstavlan (skriva inlägg) som alla medlemmar i vår facebook-gruppen kan ta del av alternativt chatta med annan medlem (privat kommunikation).

Har du frågor kontakta någon i styrelsen.

Gilla sida på facebook

Vi har även öppnat en sida man kan gilla på facebook, där alla är välkomna och läsa vad som händer i föreningen, även de som inte är medlemmar. Den heter Williams syndromföreningen