Stöd oss

Så gott som allt arbete i Williams syndromförening sker genom ideellt arbete. Men vid aktiviteter tillkommer ofta andra kostnader, och då vi vill att aktiviteterna ska ha så låga avgifter som möjligt är bidrag i alla former välkomna.

Bli stödmedlem

Stöd föreningen genom att bli stödmedlem. Medlemsavgiften är 250 kr per år för stödmedlemmar.

Som medlem bidrar du till att vi kan sprida och hämta in kunskap om Williams syndrom. Tillsammans blir vi starkare. Vi är en ideell förening som drivs utan vinstsyfte och är partipolitiskt och religiöst obunden.
Det är personen med Williams Syndrom som blir medlem.

Du kan sätter in beloppet på Bankgiro 140-2981 eller swisha på 1231765700. Uppge ”Stödmedlem”.

Maila dina uppgifter som:

Namn

adress

e-postadress

till kassoren@williamssyndrom.se. Om vi har din e-postadress får du vårt infoblad utskickat.

Stöd Williams Syndromförening
i Sverige
bankgiro
140-2981

Minnesgåva

Föreningen har en minnesfond. Den kan användas som en möjlighet för dig/släktningar/vänner att hänvisa till i samband med till exempel en begravning. De medel som kommer in till minnesfonden är avsedda för aktiviteter till våra barn och ungdomar med Williams syndrom.

Gör så här: För att skänka en minnesgåva behöver du göra följande: Sätt in pengar på Bankgiro 140 – 2981 eller swisha på  1231765700. Ange ”Minnesfond” som text:

Namn som avser gåvan

Från vem gåvan är

Eventuell hälsning som ska vara med på gåvobladet till  kassoren@williamssyndrom.se

Uppge också adress dit gåvobladet ska skickas.

Högtidsgåva

Ge en högtidsgåva i samband med något stort. De medel som kommer in till gåvofonden är avsedda för aktiviteter till våra barn och ungdomar med Williams syndrom.

Gör så här: För att skänka en högtidsgåva behöver du göra följande: Sätt in pengar på Bankgiro 140 – 2981 eller swisha på 1231765700, ange ”Högtidsfond” som text. Maila namn, från vem gåvan är samt eventuell hälsning som ska vara med på gåvobladet till kassören@williamssyndrom.se.  Uppge också adress dit gåvobladet ska skickas. Om det är mindre än två veckor kvar till högtiden ber vi dig att också meddela föreningen via mail/telefon eftersom vi inte dagligen bevakar inkommande betalningar.

Gåva

För att skänka en gåva behöver du göra följande: Sätt in pengar på Bankgiro 140 – 2981 eller swisha på 1231765700, ange ”Högtidsfond” som text. Maila namn och adress dit tackkortet ska skickas till kassören@williamssyndrom.se

Uppmärksamma Williams syndrom

20 Maj är Williams syndromdagen. FEWS har sedan 2016 infört en dag för att uppmärksamma Williams syndrom. Passa på att uppmärksamma WS i din region. Varför inte anordna ett lopp, en picknick, eller kanske pärla armband med ett gäng vänner. För härliga WS kampanjidéer kika in på amerikanska WS sidan. Har du någon kul ide? Vi tar gärna emot tips, bilder och förslag!

Vill du engagera dig aktivt i det ideella arbetet är du varmt välkommen! Vi är en liten förening där alla händer behövs. Skicka ett mejl till sekreteraren@williamssyndrom.se och berätta kort om dig.

Nyckelring Williams Syndrom

Om Keep Fighting: Vi stödjer Williams syndrom,  Epilepsifonden, Hjärnfonden, Dravet Syndrome, Cancerfonden, Barncancerfonden, mm. Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Klicka här för att beställa en nyckelring och fina armband

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rare – Sällsynta armband

Williams syndrom är en sällsynt diagnos. Stöd arbetet med sällsynta diagnoser genom att köpa Rare armbandet från Riksförbundet Sällsynta diagnoser.